PVC Vloeren, overal een professionele afwerking met duurzaam resultaat

Onze pvc tegels zijn vervaardigd uit zuiver “schoon” pvc kunststof, hierdoor is de tegel van de allerhoogste kwaliteit pvc en heeft de pvc vloer een zeer lange levensduur.

De pvc vloer is de ideale antislip bedrijfsvloer voor diverse sectoren. Door de 100% vloeistofdichtheid de hoge antislip eigenschap en hitte bestendigheid, functioneert de pvc vloer onder verschillende extreme omstandigheden uitermate goed, bijvoorbeeld als horeca, keuken of garage vloer. De tegel is zeer sterk met een dikte van “slechts” 8mm.
De voeg/naadloze aansluiting van de tegels zorgt voor een zeer makkelijk reinigbare vloer.
De pvc bedrijfsvloer zorgt voor minder fysieke belasting en ook een betere akoestiek.

Doordat onze vloeren gemaakt worden van zuiver “schoon” pvc, is er de mogelijkheid, de pvc vloer in meerdere kleuren te produceren. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met de smaak en/of functionaliteit van kleur voor de pvc vloer of pvcwand in verschillende ruimtes. Zoekt u een Gerecyclede PVC vloer? klik dan hier voor meer informatie

Wij kunnen onze PVC vloeren bijna overal plaatsen

Zolang de ondervloer egaal en sterk is kan de pvc vloer overal overheen, van hout tot tegels tot beton.

Onze plaatsing van de vloer gaat alsvolgt:

De ondervloer wordt ingelijmd met een speciale twee componenten lijm. Vervolgens worden de tegels geplaatst, de lip verbindingen aan de tegels worden met een chemische reactie met elkaar versmolten, dit zorgt voor een zeer sterke verbinding en de vloeistofdichtheid van de pvc vloer. Vervolgens blijft er een dunne naad over, deze wordt 5mm breed uitgefreesd en daar wordt onder hoge temperatuur een pvc lasdraad door gestookt. De afwerking is nu compleet, de naden zijn dicht en er kan geen vuil meer in ophopen en ze zijn van pvc dus het zal geen vuil absorberen.  De plint afwerking is van hetzelfde materiaal als de vloer en is handmatig, de hoogte van een de haakse plint kan zelf bepaald worden. Of er kan gekozen worden voor een holle plint waarbij er geen kit meer gebruikt wordt bij vloer/wand aansluiting. Meer informatie over onze holle plint vindt u hier.

Hieronder vind u een visueel stappenplan van het leggen van de PVC vloer:

De vloer is TNO-TÜV gecertificeerd.

- Hoogwaardig zuiver pvc, geen gerecycled pvc
- Vrij van zware metalen
– Goede antislip (ook onder vochtige omstandigheden)
– 100% vloeistofdicht
– Leverbaar in diverse RAL-kleuren (werkend met een serie basis kleuren, courante RAL-kleuren op aanvraag)
– Kleurvast met een reproduceerbare kwaliteit
– Akoestische demping (minder lawaai, dus rustiger werken)
– Chemicaliën vastheid

- Afmetingen: 50 x 50 x 0,8
– Massa: 2,6 kg/tegel
– Rek tot breuk: >200%
– Brandbaarheid: Class Bfl-s1 volgens TÜV Rheinland Nederland BV